opc_loader

Bezorgen en betalen

 

 

Bezorgen

 

Orange or red vindt het belangrijk zeker te weten dat je bestelling goed bij je aankomt. Daarom versturen we je pakket aangetekend met Post NL. Hiermee beperken we het risico op vermissing, schade of diefstal tijdens het transport en is het risico van het transport geheel voor onze rekening.

 

 

AFLEVEREN

 

Je kunt je bestelling laten bezorgen waar jij wilt; thuis, op je werk, bij buren of vrienden. Wel is belangrijk, dat de geadresseerde op dit adres aanwezig is om voor ontvangst te tekenen.

 

Plaats je vandaag je bestelling, dan wordt dit de volgende werkdag door orange or red verstuurd. Normaal gesproken ontvang je je pakket binnen drie werkdagen. Voor levering buiten Nederland duurt het iets langer.

 

Je kunt je bestelling online volgen via track & trace op de Post NL website. Als de geadresseerde bij de eerste afleverpoging niet aanwezig is, probeert Post NL het op een later tijdstip een tweede keer. Als aflevering aan de deur niet mogelijk blijkt, dan kan de bestelling binnen drie weken afgehaald worden op een postkantoor bij de geadresseerde in de buurt.

 

 

PAKKET MET BETAALSERVICE VAN POST NL

 

Binnen Nederland biedt orange or red ook de mogelijkheid je bestelling te versturen met pakket met betaalservice (rembours) van Post NL. Hierbij betaal je je bestelling contant met gepast geld aan de postbezorger als je het pakket in ontvangst neemt.

N.B. voor deze verzendwijze worden kosten berekend.

 

 

VERZENDKOSTEN

 

Betaal je dmv. iDEAL of vooruitbetaling, dan wordt je pakket binnen Nederland gratis bezorgd, je betaalt dus geen verzendkosten. Kies je ervoor je bestelling met Pakket met betaalservice (rembours) van Post NL te laten bezorgen, dan berekenen we hiervoor € 10,95.

Binnen Europa hanteren we verschillende tarieven, van € 4,95 voor België tot € 13,75 voor verzenden naar Turkije. De verzendkosten gespecificeerd per land kun je terugvinden tijdens het besteltraject.

Buiten Europa? Neem dan eerst contact met ons op.

 

 

 

Betalen

 

We willen dat je veilig en met plezier bij orange or red winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die veilig en vertrouwd zijn, zoals iDEAL, Sofort banking en Mister Cash. Binnen Nederland kun je ook gebruik maken van Pakket met betaalservice (rembours) van Post NL.

 

Alle op de website vermelde prijzen van de producten zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten.

 

 

VEILIG BETALEN

 

De betalingsgevens die je doorgeeft kunnen niet door orange or red of anderen worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Je kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje rechts bovenin je scherm tijdens het betalen.

 

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Je kunt snel en veilig afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

 

MISTER CASH

Als Belgische rekeninghouder van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kun je online aankopen doen met een bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je bank.

 

SOFORT BANKING

Duitse klanten kunnen hun bestelling ook betalen met Sofort banking. Met deze betaalmethode kun je je online-banking data invoeren zoals je dat gewend bent. Sofort banking bied je optimale veiligheid.

 

PAKKET MET BETAALSERVICE

Binnen Nederland biedt orange or red ook de mogelijkheid je bestelling te versturen met Pakket met betaalservice (rembours) van Post NL. Hierbij betaal je je bestelling contant met gepast geld aan de postbezorger als je het pakket in ontvangst neemt.

De kosten voor deze verzendwijze zijn € 10,95. Je betaalt dan het totaalbedrag (het bedrag van de bestelling plus € 10,95) aan de postbezorger van Post NL.

 

VOORUITBETALING

Kies je voor vooruitbetaling, dan kun je  het totaalbedrag van je bestelling overmaken op rekeningnummer 0003606306 t.n.v. orange or red te Haarlem. Vermeld hierbij ook je betalingskenmerk.

Voor internationale betalingen kun je de volgende codes gebruiken (u moet zelf zorg dragen voor de eventuele extra kosten die door uw eigen bank worden berekend):

BIC: INGBNL2A

IBAN: NL42 INGB 0003606306

Je bestelling wordt verstuurd als je betaling is ontvangen.

 

 

BEVESTIGINGSMAIL

 

Wanneer je betaling is afgerond, wordt je bestelling door ons per e-mail bevestigd.