opc_loader

Ruilen en retourneren

 

 

Retourneren

 

Orange or red wil graag dat je blij bent met je aankopen. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je dit ruilen of retourneren. Zodra wij het artikel in onbeschadigde staat en bij voorkeur in de originele verpakking ontvangen hebben, ontvang je het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 dagen retour. De verzendkosten voor de retourzending worden niet vergoed.

 

Volg voor het retourneren de volgende stappen:

 

 

VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN

 

• als je een artikel terugstuurt moet dit onbeschadigd zijn.

• stuur binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling (poststempel is bindend) een e-mail naar orangeorred.nl, waarin je aangeeft dat je een artikel retourneert.

• zend het artikel uiterlijk twee dagen na deze mail terug naar orange or red, zo mogelijk in de originele verpakking.

• stuur de pakbon mee terug, zodat duidelijk is om welke bestelling het gaat.

 

 

VERZENDEN VAN HET ARTIKEL

 

Orange or red kan het aankoopbedrag alleen terugstorten, als het artikel onbeschadigd is geretourneerd. Daarom raden wij je aan het pakket aangetekend terug te sturen met Post NL. Je bent dan verzekerd voor verlies of beschadiging van je zending en ontvangt een bewijs van aflevering.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

 

 

VERWERKING

 

Je retourzending wordt binnen een week verwerkt. Je ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je bankrekening.

Mocht een retourzending niet aan de voorwaarden voldoen, dan laten we je per e-mail weten hoe het wordt afgehandeld.

 

 

 

Ruilen

 

Als je een artikel wilt ruilen, stuur je het te ruilen artikel naar ons terug. Volg hiervoor dezelfde stappen als voor retourneren. Het gewenste artikel bestel je via de normale bestelprocedure op onze website en reken je ook op de gebruikelijke manier af. Het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel storten we binnen 14 dagen terug op je bankrekening.